Het provinciaal kampioenschap senioren 09/02/’03

Alweer een belangrijke wedstrijd achter de rug waar ook deze keer onze club op aanwezig was. Ondanks het feit dat dit het provinciaal kampioenschap voor de senioren was mochten er toch junioren aantreden.
We beginnen deze keer met wat droevig nieuws, namelijk Marlies kon spijtig genoeg niet meedoen wegens een kwetsuur. Marlies wees gerust er komen nog wedstrijden. Eerst hebben we Laura (-63kg), Zij verloor haar 1e kamp en mocht spijtig genoeg niet herkansen. Meer geluk had Ina, die nog eens de weg naar het infobord gevonden heeft. Zij werd knap 3de bij de +78kg. Proficiat! Ons Dorien (-63kg) heeft haar 1e kamp gewonnen met ippon maar verloor het volgende tegen de huidige Limburgse kampioen. Ze viel uiteindelijk net langs het podium. Als laatste vrouwelijke vertegenwoordigster van de club hebben we Sigried, ook zij vocht in de –63kg. Ze verloor zowel haar 1e kamp als haar herkansing. We zijn er wel zeker van dat ons Sigried de volgende keer van hen kan winnen.
Bij de heren hadden we maar 2 deelnemers namelijk Kristof (-81kg) en Dimitri (-90kg). Kristof was kansloos tegen de huidige provinciale kampioen tijdens zijn 1e kamp en zijn herkansing verloor hij spijtig genoeg ook. Als laatste mocht Dimitri de eer van de club verdedigen en dat deed hij zeer goed. Hij won zijn 1e kamp maar verloor zijn 2de met een yuko verschil van de huidige provinciaal kampioen. Zijn herkansing won hij met een mooie ippon en werd nog mooie 3de.
We wensen Ina en Dimitri veel succes voor op het Vlaams.