Dat Judoclub Hasselt niet alleen aan recreatief judo doet bewijst het feit dat we onder onze leden een judoka hebben die op Europees niveau mag aantreden.Na zijn titel als Belgisch kampioen eerder in februari 2003 werd Dimitri geselecteerd voor de nationale juniorenselectie. De opdracht was om op 6 internationale tornooien 2 medailles te halen om te mogen aantreden op het Europees Kampioenschap in November 2003 te Sarajevo. Het eerste grote tornooi was de Masters in Bremen. Met een 7de plaats voor Dimitri geen slecht resultaat, maar geen medaille.
In Juni ging het dan naar Coimbra, Portugal.En ja hoor, met een derde plaats was de eerste medaille binnen. Juli werd een zware trainingsmaand met internationale stages in respectievelijk Tongerlo en Papendal.
In augustus ging het richting Hongarije.Hier kwam Dimi spijtig genoeg niet in de buurt van het podium. September was zeer drukbezet. Eerst Kiev, waar hij 7de werd,dan de week nadien Berlijn met een 9de plaats,maar nog geen 2de medaille.
In oktober was het de laatste kans in Lyon.Ook hier, spijtig genoeg, ondanks een ipponwinst de 1ste match, geen medaille.
Toch proficiat aan Dimi voor zijn parcours en hopelijk volgend jaar beter.

Competitie resultaten 2003-2004
------------------------------------------------

September: Pot van Olen
Niels en Nicky zijn onze 2 vaste vertegenwoordigers bij de cadetten. Ondanks het vele weerwerk van Nicky was de tegenstand toch te groot. Voor Niels ,
in goede vorm die dag, was er meer succes. Hij werd derde( als enige Belg tussen de Nederlanders oop het podium.)

Stef Berx, onze pupil met toekomst, won 2 van de 3 wedstrijden en werd alzo tweede.

Oktober: Bekers van de mijnstreek in Genk
Nicky en Niels waren niet in hun goede doen en dus geen podium.Joke, voor wie het de eerste keer was, had de pech om dadelijk een klassebak van
de judoschool te ontmoeten . Toch heeft zij zich goed geweerd. Dimitri, even in het land, versloeg zijn poule waaronder onze vriend Aslanbek en werd
eerste.

Trofee van Vlaanderen
Nicky,nog steeds op zoek naar de juiste vorm, scoorde toch een waza-ari maar kreeg er 2 tegen.
Niels scoorde zijn eerste match een prachtige ippon, maar verloor in de volgende wedstrijd met een strafpunt verschil en geen herkansingen.
Joke, met al iets meer weerwerk dan vorige keer, verloor spijtig genoeg ook haar eerste match.

Maar waar blijven onze jongens beloften ?! juniors?!